Verktyg som gör det enklare och snabbare att göra rätt

Våra olika programvaror använder du för att du ska få rätt installation i slutändan. Du får hjälp med olika sorters beräkningar och de ger dig stöd under projektering och installation. Swegons breda utbud av hjälpprogram gör det helt enkelt lite lättare för dig att komma i mål.

Produktvalsprogram

AHU Design

Kommer inom kort

Aggregatval- och energiberäkningsprogram för Swegon GOLD-, SILVER C- och COMPACT-serier. Fram till dess att programmet lanseras ber vi er kontakta något av våra säljkontor för snabb assistans med beräkningar och frågor. En snabb överblick av utbud och data finns här.

Övriga

MagiCAD

Plug-in för MagiCAD är en mjukvara som används för överföring av CAD-filer från AHU Design.

Ladda ned MagiCAD

MagiCloud

Här kan du ladda ner Swegons produktdatabas för MagiCAD och MagiCloud.