Att jobba på Swegon

Här finns jobb med karriärmöjligheter som både är utmanande och omväxlande, men våra gemensamma värderingar förblir alltid desamma. Det är det som skapar tryggheten – både för oss och våra kunder.

Vad kan jag jobba med? 

teknik3.jpg

Forskning & Utveckling

Vi utvecklar innovativa och smarta produkter som kan kombineras till effektiva inomhusklimatsystem. Här krävs specialistkunskaper från en rad olika områden.

försäljning.jpg

Marknad & Försäljning

Affärer – små, stora och ibland gigantiska. Här jobbar vi med allt från försäljning till online marketing och event, alltid i syfte att möta kundens behov och skapa den bästa kundupplevelsen.

produktion.jpg

Produktion

På våra produktionsanläggningar i Sverige som finns i Arvika, Kvänum, Lidköping och Tomelilla, tillverkar vi produkter och lösningar för ett optimalt inomhusklimat.

support3.jpg

Support & Helpdesk

Vi är sälj- och teknikavdelningens problemlösare som utbildar vår säljkår i våra produkter och teknikerna bakom produkterna.

stab.jpg

Stabsfunktioner

Vi finns till för vår verksamhet och strävar alltid efter att stödja och förenkla utifrån vår kompetens. Här finns roller inom IT, Finans och HR.

ForskningOchUtveckling.jpg

Teknik

Vi hjälper till på plats hos våra kunder som experter på Swegons produkter och lösningar. Vi medverkar alltid vid driftsättning av nya produkter för att kunna optimera.

Våra kärnvärden

Customer Empathy  |  Trust  |  Commitment 

Våra värderingar genomsyrar allt vi gör och är utgångspunkten i de beslut vi tar och hur vi agerar mot varandra. De utgör grunden i vårt arbete där vi uppmuntras att ta egna initiativ och fatta beslut. Vi tror på allas förmåga att prioritera och ta rätt beslut baserat på våra värderingar. Ytterst handlar det om att leva som man lär, med värderingarna som riktmärken, både som organisation och individ.

Swegon Wallpapers Customer Empathy 1920x1080px.jpg

Customer Empathy

Customer empathy is about seeing through the eyes of the customers and truly understanding their challenges. Only then can we offer solutions that generate real value.

"Hos oss fokuserar vi på kunden på ett mer personligt plan och vi hittar lösningar på varje utmaning. Vi vill alltid ligga steget före och vi jobbar tillsammans med kunden i alla projekt."


– Sälj och Teknik, region Norr

Swegon Wallpapers Trust 1920x1080px.jpg

Trust

We believe trust has to be earned and we know it is built on credibility, reliability and the ability to create reassurance over time.

"Vi bygger förtroende genom att alltid tillhandahålla pålitliga data, väl genomtänkta lösningar och korrekta svar. Vi är ärliga och delar gärna med oss av vår kunskap."

– Teknisk beräkning & Testcenter (R&D), Kvänum

Swegon Wallpapers Commitment 1920x1080px.jpg

Commitment

We are ambitious and curious and aspire to be the best at what we do. We raise the bar and encourage everyone to take initiatives and make decisions on their own.

"Allt kan alltid bli bättre! Vi jobbar ständigt med förbättring – ibland med förändring som verktyg."


– Plant and Production mgmt team, Tomelilla

Förmåner

kollektivavtal.svg

Kollektivavtal

tjänstepension.svg

Tjänstepension

olycksfallsförsäkring.svg

Företagsbetald olycksfallsförsäkring dygnet runt

försäkringar.svg

Möjlighet att teckna förmånliga försäkringar

ledighet.svg

Extra ledighet i enlighet med kollektivavtal

föräldrarledig.svg

Föräldralön vid längre föräldraledighet

friskvård.svg

Friskvårdsbidrag

hälsoundersökning.svg

Hälsoundersökning

personligtSamtal.svg

Personligt samtalsstöd